logo.png
MENY

asper_helena288.png
om oss

Asper Offshore AS er et selskap som er fullstrukturert managementselskap for offshoreskip. Selskapet har i dag drift på 4 offshore vaktskip, hvorav 3 er fullt eid av selskapet. Selskapet opererer skipene etter kundens ønsker på offshorelokasjoner world wide.

Asper Sjøfrakt AS er et selskap som eier og driver sjøfraktetjenester internt i europeisk fart. Selskapet opererer 3 fraktebåter, og er spesialisert på føring av fiskeavskjær i skandinavia. Selskapet har også kommersielle brønnbåter i drift.

Asper Securety AS er et selskap som utfører spesielle oppdrag for spesielle kunder. Selskapet blei stiftet i lys av noen eminente oppdrag Asper-gruppen stod overfor. Da våre kunder i stor grad sitter på høyteknologisk know-how, og ønsker å bevare denne internt, har spionasje fra andre aktører og stater i stor grad affektert seg som et økende problem. Selskapet, som består av noen få nøytrale men høyt informerte mennesker utfører sjekk for oljefelt, private securety for lastelogistikk på befraktning, samt koordinering av beredskapssystem for skip og borerigger. Selskapet er i vekst, og etterspørselen er stor. Hovedfokusen vil i stor grad være å gå inn i trade som følgeskip for anti piracy world wide, der våre skip og intelligence-personer kan være følge og eller ledebåt for tonnasje med farlig og eller dyrebar last.

Jeg vil at du som leser skal få nytte av sidene våre til å innhente informasjon om oss, som kanskje kan oppfordre nettopp deg til å søke jobb hos oss. Vi satser sterkt på nasjonal kompetanse både av underleverandører og av mannskap. Vi er godkjent lærebedrift, og har i samarbeid med Opplæringskontoret for Maritime Fag i Møre og Romsdal etablert flere opplæringsstillinger.
Det er med en viss stolthet jeg ønsker deg god lesing, og oppfordrer deg som leser å forstå de forhold våre ansatte arbeider under "Karriere".

 - Jetmund, Daglig leder, Master Mariner.

 

Visjoner for Asper Norway AS:

  • Være en seriøs partner for avanserte Offshoreoperasjoner.
  • Utvikle fartøy etter moderne teknologi og design.
  • Sikre miljø og kystlinje.
  • Sikre norske arbeidsplasser til sjøs.
  • Ivareta det maritime miljøet for kommende generasjoner.
  • Rekruttering og opplæring i skip og havbruk.
  • Være en aktør som skal samarbeide med andre selskap i prøveordninger for nye.
  • systemer
  • Fokusere på faglig distriktsutvikling.
  • Asper Norway AS skal være et godt eksempel for den kommende generasjon sjøfolk.

Asper Norway AS
Postboks 118
N-6099 Fosnavåg

Telefon:
+ 47 979 92 940
Beredskapstelefon:
CCOM:+47 992 99 937

Post:
office@aspernorway.com
Post Crewing:
crew@aspernorway.com